Close

Tips voor wimperverzorging en make-up

Zou jij ook wel eens willen dat je je eigen visagiste had? Die dag na dag zorgde voor de meest oogverblindende looks en lange, verzorgde wimpers? Helaas is een eigen visagiste niet voor iedereen weggelegd. Maar niet getreurd! Met een paar make-up en wimperverzorgingstips word ook jij een echte beautykenner. Lees alle tips voor een fantastische oogopslag.

Make-uptips

  • Mooie wenkbrauwen

Altijd al gedroomd van mooie, volle wenkbrauwen? Wanneer je je wenkbrauwen te vaak geëpileerd hebt, kun je last hebben van overplucking. Je wenkbrauwharen groeien dan niet tot nauwelijks terug. De makers van RevitaLash ontwikkelde speciaal hiervoor de Tinted Wenkbrauw Gel. Deze gel breng je –als een mascara- aan op de wenkbrauwen. Het houdt je wenkbrauwen in vorm, verzorgt de wenkbrauwharen, maar zorgt er dankzij de kleurgel vooral voor dat overpluckte wenkbrauwen voller ogen. Jouw wenkbrauwen mogen nu zeker gezien worden! Wil jij er echte blikvanger van maken? Gebruik dan de RevitaLash Highlighter. Breng deze aan op het voorhoofdsbeen, het bot net onder je wenkbrauw. Dit zorgt voor een frisse, jeugdige blik en laat je wenkbrauwen extra opvallen.  

  • Sprekende ogen

Wil jij je mooie ogen laten spreken? Logisch, je ogen zijn vaak het meest sprekende gedeelte van je gezicht. Natuurlijk zijn wimpers hier een belangrijk onderdeel van, maar hoe laat je nu óók je ogen opvallen? Gebruik hiervoor onze highlighter. Als je de kleur van de highlighter laat overlopen in je oogschaduw, zorgt dit voor een vergrotend effect van de ogen. Ook een goede tip: breng wat highlighter aan bij je binnenste ooghoeken. Doordat dit deel net iets lichter is, lijken je ogen optisch groter en krijg je een frisse blik. Last but not least: probeer eens wat highlighter op het bolste gedeelte van je ooglid. Door de refelctie van het licht lijken ook op deze manier je ogen nog groter. Natuurlijk maak je je opvallende ooglook af met volle, lange wimpers. Gebruik hiervoor ons wimperserum én de bijbehorende mascara. Met zo’n oogopslag kan niemand meer om jou heen!

  • Volle lippen

Ook volle lippen liggen voor iedereen binnen handbereik. Scrub je lippen eerst om velletjes te verwijderen en de bloedsomloop op gang te brengen. Je lippen worden dan vanzelf voller. Natuurlijk kun je je lippen lekker nude houden, maar een felle lipstick laat je lippen wel echt knallen. Met de RevitaLash Highlighter geef je je lippen nog eens een extra boost. Breng wat highlighter aan op het midden van je onderste lip voor optisch nóg vollere lippen.

Wimperverzorgingstips

  • RevitaLash wimperserum

Wij van RevitaLash houden ons natuurlijk de hele dag bezig met wimpers. Niet zo gek, wimpers omlijsten je ogen, zorgen voor een vrouwelijke oogopslag én een frisse blik. Omdat we iedereen een mooi stel wimpers gunnen, geven je graag wat wimperverzorgingstips. Wil jij je wimpers verzorgen? Dan is het van belang een goed wimperserum te gebruiken. Deze zitten vaak vol verzorgende ingrediënten waardoor je wimpers gezond en gevoed blijven. Gebruik het RevitaLash wimperserum twaalf weken –een klein lijntje boven de wimperrand is genoeg- voor vol en lang uitziende wimpers. Ideaal toch?

  • Voorzichtig reinigen

Nog meer wimperverzorgingstips: om je lange wimpers te behouden is het van belang je oogmake-up voorzichtig te verwijderen. Doe dit consequent elke dag. Slapen met mascararestjes is erg slecht voor je wimpers en je ogen. Gebruik goede make-upremover en wrijf het watje of doekje voorzichtig van de wimperaanzet naar de puntjes. Zo trek je er niet per ongeluk een paar wimpers uit en kunnen deze langer doorgroeien.

  • Make-up op tijd vervangen

Het op tijd vervangen van je mascara en eyeliner is ook een onmisbare wimperverzorgingstip. De meeste oogmake-up is na openen maar ongeveer drie maanden houdbaar. Na deze periode begint de make-up steeds meer bacteriën te bevatten. Niet goed voor je wimpers, maar het kan je ook nog eens een oogontsteking opleveren. Daarnaast kan mascara na verloop van tijd uitdrogen, waardoor het lastiger wordt om deze aan te brengen en je wimpers sneller breken.

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Revitalash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown)

Revitalash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown)

Wil jij direct mooiere wenkbrauwen? Of wil je het resultaat van ons populaire wenkbrauwserum nog ver...
€35,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden