Close

Wimperverzorging

Wil jij ook gezonde, volle wimpers? Dan is een goede wimperverzorging een echte must. Het verzorgen van je wimpers kan soms best lastig zijn. Want wat zijn nou dé trucjes voor een mooi stel wimpers? Wij zetten de beste tips op een rij.

Gebruik een wimperserum

De gouden tip voor langer en gezonder uitziende wimpers: een wimperserum. RevitaLash Advanced wimperserum wordt wereldwijd door duizenden vrouwen gebruikt. Ons gepatenteerde serum bevat alleen maar verzorgende bestanddelen. Je wimpers worden sterker, gladder en ogen langer en voller. Het geheim van dit serum? Het maakt je wimpers sterker, waardoor deze minder snel afbreken. Je wimpers hebben zo langer de tijd om door te groeien. RevitaLash Advanced is enorm eenvoudig in gebruik. Elke dag een streepje boven de wimperrand is genoeg voor een opvallende oogopslag en verzorgde wimpers. Optimaal resultaat behalen? Gebruik het serum dan twaalf weken lang. Na die tijd houd je je gezonde wimpers bij door het serum elke drie tot vier dagen te gebruiken.

Verwijder je oogmake-up goed

Je make-up goed en consequent verwijderen is enorm belangrijk voor beautykenners en een onmisbare tip voor wimper verzorging. Niet zo gek, want make-uprestjes kunnen je huid, ogen en wimpers beschadigen. Mascararestjes zorgen er namelijk vaak voor dat je wimpers ’s nachts afbreken. Wrijf je veel in je ogen tijdens het slapen? Dan heb je een grote kans om per ongeluk wat wimpers mee te nemen wanneer daar nog make-uprestjes op zitten. Ook zorgen mascararesten meer dan eens voor ontstoken ogen. Dit komt doordat de restjes in je ogen komen en in het ergste geval zelfs je hoornvliezen aantasten. Daarnaast is make-up na verloop van tijd een broeinest voor bacteriën. Redenen genoeg om je make-up elke avond netjes te verwijderen. Gebruik voor je ogen goede make-upremover en wrijf het doekje of watje rustig van de wimperaanzet naar de puntjes. Zo blijven al je wimpers netjes op hun plaats en zorg je voor de beste wimperverzorging. Heb je wimperextensions? Let er dan extra op dat je geen make-upremover op basis van olie gebruikt. Dit tast namelijk de lijm van je extensions aan.
 

Vervang je mascara op tijd

Wist jij dat je mascara na een paar maanden ‘over de datum’ is? Ook het op tijd vervangen van je oogmake-up is een belangrijk onderdeel van wimperverzorging. Zoals eerder gezegd is make-up een ideale plek voor bacteriën. Hoe langer je je mascara bewaart, hoe meer bacteriën erin komen. Na een tijdje zorgen deze bacteriën ervoor dat je wimpers of ogen gaan irriteren of in het ergste geval zelfs gaan ontsteken. Hoe ouder een mascara wordt, hoe meer deze opdroogt. Het wordt dan lastiger om de mascara goed op je wimpers aan te brengen, waardoor deze eerder breken. Dat wil je natuurlijk niet! De meeste oogmake-up is drie maanden houdbaar. Controleer regelmatig even of jouw mascara nog niet te oud is. Is dit wel het geval? Dan is het tijd voor een fris nieuw exemplaar. Je wimpers zijn dan weer perfect verzorgd!

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al volle, lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende 3.5ml RevitaLash Wimperserum (o...
€109,00
2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden