Close

Wimpers reinigen: zo doe je dat

Menig vrouw heeft een volle, zwoele oogopslag hoog op het verlanglijstje staan. Wist jij dat reiniging de sleutel tot gezonde, sterke wimpers is? Vooral teveel make-up is een echte boosdoener voor afgebroken of dunne wimpers. Wij leggen je uit hoe je je wimpers optimaal reinigt.
 

Grondig make-up verwijderen

Ontzettend belangrijk: het grondig verwijderen van je make-up. Simpelweg noodzakelijk wanneer je droomt van volle wimpers. Wanneer je restjes mascara ook tijdens het slapen laat zitten, breken je wimpers erg snel. Bijvoorbeeld als je in je ogen wrijft, of als je op je zij ligt. Zorg daarom dat je de tijd neemt om je make-up goed te verwijderen. Maar je wimpers reinigen, hoe doe je dat? Gebruik voor het verwijderen van je mascara speciale oogmake-up remover. De huid rond de ogen is namelijk extra gevoelig. Verwijder de mascara voorzichtig van de wimperaanzet tot aan de puntjes. Wrijf niet heen en weer en zet ook niet teveel kracht. Zo breken je wimpers niet af. Zorg dat de wimpers volledig vrij zijn van mascara voordat je je bed in kruipt.

 

Kwalitatieve mascara

Naast het reinigen van je wimpers, is ook een goede mascara onmisbaar wanneer je je wimpers goed wilt reinigen. Veel vrouwen kiezen voor een simpele waterproofmascara. Voor als het weer eens pijpenstelen regent, als je het niet drooghoudt tijdens je lievelingsfilm of als je een dagje gaat zwemmen. Helaas zitten er toch wat nadelen aan waterproofmascara’s. Goedkopere waterproofmascara’s zorgen er namelijk voor dat het erg lastig wordt om je wimpers te reinigen, zelfs met speciale oogmake-upremover. Er blijft dus vrijwel altijd nog een restje mascara op de wimpers achter, zelfs na langdurig wrijven. Erg slecht voor je wimpers! Kies daarom voor een goede mascara, die je ook niet te dik aanbrengt. Drie laagjes is meer dan genoeg voor een volle oogopslag.

 

Verzorg je wimpers

Na het reinigen van je wimpers drogen je wimpers vaak een beetje uit. Het is daarom belangrijk om je wimpers goed te verzorgen. Het RevitaLash wimperserum wordt door duizenden vrouwen wereldwijd gebruikt als ultiem verzorgingsproduct voor hun wimpers. De diep verzorgende bestanddelen dragen bij aan de gezondheid en prachtige uitstraling van de wimpers.  

Je ziet; wimpers reinigen en verzorgen is helemaal niet lastig! Een indrukwekkende oogopslag ligt voor iedereen binnen handbereik. 

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden