Close

Wimpers krullen doe je zo

Lange, krullende wimpers: wie droomt er niet van? Ben jij hier van nature niet mee gezegend? Geen nood! Door je wimpers te krullen lijken je wimpers langer en je blik meer open. Wij vertellen je hoe je je wimpers op een verantwoorde manier kunt krullen. Zo zorg je zonder al te veel moeite voor een prachtige oogopslag.

 

Hoe krul je je wimpers?

Je wimpers krullen doe je met een wimperkrultang. Er zijn verschillende soorten tangen om je wimpers te krullen verkrijgbaar. De gewone, simpele krultang, elektrische wimperkrultangen die warm worden en ervoor zorgen dat de krul langer blijft zitten en tangen waarmee je je wimpers haartje voor haartje kunt krullen. Een gewone wimperkrultang werkt als volgt: je plaatst je wimpers tussen de wimperkrultang en knijpt deze stevig dicht. Het resultaat zijn mooie gekrulde wimpers! Om te voorkomen dat je een ‘knik’ in je wimpers krijgt, krul je ze in drie stappen: eerst bij de aanzet, dan in het midden en dan bij de puntjes.

 

Krullen zonder afbrekende wimpers

Veel mensen zijn bang dat hun wimpers afbreken wanneer ze een wimperkrultang gebruiken. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je de tang na het dichtknijpen goed stil houdt. Wanneer je de wimperkrultang beweegt of gaat trekken of duwen, kunnen je wimpers afbreken. Krul je wimpers daarnaast altijd voordat je je mascara aanbrengt. Ook zo voorkom je dat je wimpers afbreken. Bovendien ziet het er minder mooi uit als je eerst mascara opdoet en dan je wimpers krult, omdat de mascara dan kan gaan breken of brokkelen.

 

Alternatieven voor de krultang

Heb of wil je geen wimperkrultang, maar wil je wel krullende wimpers? Probeer dan eens een van de volgende manieren om je wimpers te krullen!

-       Met een warme lepel: verwarm een lepel in warm water en houd de bolle kant achter je wimpers. Druk je wimpers tien seconden lang over het randje van de binnenkant van de lepel.

-       Met je mascaraborstel: maak een zigzaggende beweging met je mascara en houd het borsteltje bij de uiteinden van je wimpers tien seconden lang vast.

-       Met je vingers: maak je vingertoppen warm door erop te blazen. Druk vervolgens heel voorzichtig met je vingers tegen je wimpers en houd tien seconden vast. Herhaal dit tot je effect ziet.

 

Verzorg je wimpers goed als je ze krult

Wanneer je je wimpers krult en vervolgens kleurt met mascara, krijgen ze heel wat te verduren. Het is daarom belangrijk om je wimpers aan het eind van de dag goed te verzorgen en ze weer even voldoende rust te geven. Verwijder iedere avond grondig je mascara. Daarnaast kun je je wimpers verzorgen met het Revitalash Advanced Wimperserum. Dit is een wetenschappelijk ontwikkeld serum vol natuurlijke ingrediënten die je wimpers verzorgen. Het RevitaLash Wimperserum is dé musthave voor wie droomt van gezonder en voller ogende wimpers.

 

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden