Close

Wimpers aangroeien

Een intense oogopslag en lange wimpers, dat staat bij menig vrouw hoog op het verlanglijstje. Je wimpers laten aangroeien is daarvoor helemaal niet nodig. Het verschil in uitstraling zit hem namelijk met name in de volheid van je wimpers. En om gezonder uitziende wimpers te krijgen met een mooie oogopslag, is er een uitmuntend middel, namelijk RevitaLash wimperserum. Met dit serum en een goede verzorging van je wimpers, zul je zien dat je niet meer nadenkt over aangroeien. Je wimpers zien er sowieso geweldig uit!

 

Een wimperserum voor mooiere wimpers

Wereldwijd zijn vrouwen over stag die zich eerst vooral druk maakten over het laten groeien van hun wimpers. In Revitalash Advanced wimperserum vonden zij het perfecte hulpmiddel naar prachtig en vol uitziende wimpers. Het gepatenteerde serum bevat verzorgende bestanddelen dat de wimpers sterker maakt en de kans op afbreken vermindert. Zo blijven dus ook lange wimpers behouden en is aangroeien absoluut geen prioriteit meer. Je probleem is als sneeuw voor de zon verdwenen. Voor het beste resultaat gebruik je het serum gedurende minimaal twaalf weken elke dag. Daarna volstaat het om drie of vier keer per week RevitaLash op de wimpers aan te brengen.  

 

Verzorg je ogen goed, maar voorzichtig

Wimperhaartjes zijn kwetsbaar. En als je dus niet zorgvuldig je dagelijkse make-up verwijdert, is er de kans dat je haartjes verliest. Dat betekent dat het volume afneemt en je moet wachten tot de korte haartjes zijn gegroeid. Gelukkig kan je dit heel eenvoudig voorkomen:

 

-       Wrijf niet te hard in je ogen. Niet tijdens het make-up verwijderen, maar ook niet nadat je dat gedaan hebt.

-       Gebruik enkel oogmake-up remover voor het reinigen van je ogen en geen reguliere cleanser. Het gebied rond de ogen is erg kwetsbaar.

-       Zorg ervoor dat er geen restjes make-up of reiniger achterblijven. Zij kunnen de ogen, maar ook de wimpers of zelfs het hoornvlies irriteren.

-       Wrijf bij het verwijderen van mascara van de aanzet naar de puntjes en dus ook van boven naar beneden. Doe dat rustig en zonder veel druk op het watje of doekje te zetten.

 

Vervang regelmatig je make-up

Hopen dat je wimpers gaan groeien is niet nodig als je ze goed onderhoudt. Dan blijven de lange wimpers gewoon op hun plek. Wist je dat het heel belangrijk is om je make-up, dus bijvoorbeeld je oogpotlood en mascara, regelmatig te vervangen? Niet alleen wordt de kwaliteit na enkele maanden minder, er kunnen zich ook bacteriën nestelen in je make-up. Wanneer deze op je ogen terechtkomen kunnen ze je ooglid en je wimpers beschadigen. Vergeet dus het helemaal leegmaken van die mascara en koop op tijd een nieuwe. 

 

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden