Close

Wimpergroeimiddel: alles wat je moet weten

Een vrouwelijke, zwoele oogopslag: daar droomt iedereen toch van? Gelukkig is dat tegenwoordig - dankzij wimpergroeimiddeltjes- dichterbij dan ooit. Omdat je natuurlijk wel zuinig bent op je wimpers, is het belangrijk om je van tevoren te verdiepen in het aanbod wimperserums. Niet alle wimpergroeimiddelen zijn namelijk veilig of van hoge kwaliteit. Wij vertellen je wat je moet weten in je zoektocht naar hét geheim voor mooie wimpers.

 

Ga voor kwaliteit

In het geval van wimpergroeimiddeltjes geldt vrijwel altijd: goedkoop is duurkoop. Het is belangrijk om zeker te weten dat het product dat je koopt niet schadelijk is voor je ogen of wimpers. Niet alle wimpergroeimiddeltjes zijn even goed. Sterker nog: veel wimpergroeimiddelen maken hun beloftes niet waar. RevitaLash zet zichzelf niet neer als een wimpergroeimiddel, maar als een wimperverzorgingsproduct. Inmiddels is dit product internationaal al meerdere malen beloond met diverse beauty-awards. Dit wetenschappelijk ontwikkelde serum is volledig veilig getest en zit vol verzorgende en natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en hydrateren diep. Hierdoor breken je wimpers minder snel af en ben jij al na een paar weken de trotse eigenaar van lang en vol uitziende wimpers. Ga je voor RevitaLash? Dan is dagelijks een dun lijntje boven de wimperrand genoeg om binnen een paar weken een jaloersmakende oogopslag te creëren.
 

Koop bij een betrouwbare reseller

Eindelijk een keuze gemaakt voor een geschikt wimpergroeimiddel of -serum? Zorg dan dat je dit koopt bij een betrouwbare reseller. Je wilt niet het risico lopen een middel op je wimpers te smeren dat geen werkende ingrediënten bevat. Of erger nog: een serum dat vol ingrediënten zit die je absoluut moet vermijden. Kiezen voor een betrouwbare reseller heeft nog meer voordelen. Heb je vragen over het product? Dan ben je altijd verzekerd van een goed antwoord en professionele tips. Zeker weten dat je wimperverzorgingsproduct RevitaLash via een betrouwbare verkoper koopt? Bestel dan via onze webshop of ga langs bij één van onze officiële verkooppunten. RevitaLash heeft meer dan 700 verkooppunten in de Benelux, dus er zit er altijd één bij jou in de buurt!

 

Wees secuur met aanbrengen

Zeker zijn van een optimaal resultaat? Dan is het belangrijk om een wimpergroeimiddel of -serum consequent elke dag aan te brengen op de wimperrand. Alleen dan ben jij binnenkort ook in het bezit van lang uitziende wimpers. Breng daarnaast niet teveel serum aan op de wimpers. Kwalitatieve wimperproducten werken erg zuinig; een dun lijntje is al genoeg. Fijn voordeel: op deze manier gaat een 2 milliliter verpakking tot wel drie maanden mee!

Wil je meer weten over wimpergroeimiddeltjes of verzorgende wimperserums, zoals RevitaLash? Neem dan contact met ons op! Wij geven je graag advies.

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al volle, lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende 3.5ml RevitaLash Wimperserum (o...
€109,00
2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden