Close

Wimperextensions Rotterdam

Na lang twijfelen heb je toch de keuze gemaakt: je gaat wimperextensions laten plaatsen in havenstad Rotterdam. Nog even wachten en dan heb jij ook een indrukwekkende oogopslag dankzij jaloersmakend lange wimpers. Wimperextensions werken hetzelfde als reguliere extensions. Het zijn kleine plukjes nephaar die middels een speciale lijm op je eigen wimpers geplaatst worden. Alleen al in Rotterdam vind je tientallen salons die hierin gespecialiseerd zijn. Maar hoe verzorg je je wimpers wanneer je wimperextensions hebt? En hoe zorg je ervoor dat je wimpers na het verwijderen weer snel sterk en gezond zijn? Wij leggen het uit.

 

Kwalitatieve wimperextensions Rotterdam

Voordat je wimperextensions in Rotterdam laat aanmeten, is het belangrijk dat je je verdiept in de soorten wimperextensions en de kwaliteit van jouw salon. Hoewel veel salons claimen de allerbeste kwaliteit te leveren, zijn de verschillen tussen de eindresultaten groot. Controleer bijvoorbeeld van tevoren wat voor extensions jouw beoogde salon gebruikt. Zo zijn er bijvoorbeeld goedkope plukjes nepwimpers op de markt. Deze zijn weliswaar erg voordelig, maar ogen ook erg nep. Een goede middenweg zijn de synthetische losse haartjes. Doordat deze los geplaatst worden, ooft het effect een stuk natuurlijk. Ga jij voor het allermooiste resultaat en zo min mogelijk beschadigde wimpers? Kies dan voor haast niet van echt te onderscheiden extensions. Deze hebben vaak verschillende lengtes en diktes en zijn erg licht. Verschillende salons in Rotterdam gebruiken dit soort wimperextensions.

 

Tijdens de extensions: je wimpers verzorgen

Wat voor wimperextensions je ook kiest, dat je wimpers beschadigen is zeker. De lijm en de nepwimpers die je eigen wimpers plots moeten dragen eisen op een gegeven moment natuurlijk zijn tol. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, is het van belang om je eigen wimpers goed te verzorgen tijdens deze periode. Ons wereldwijd bekende RevitaLash wimperserum draagt bij aan gezonder ogende wimpers. Na regelmatig gebruik zien je wimpers er sterker en langer uit. Doordat het serum is gemaakt op waterbasis, kun je het zorgeloos gebruiken wanneer je wimperextensions hebt. De lijm van de extensions blijft dus intact. Breng het verzorgende wimperserum elke dag aan boven de wimperrand voor een optimaal resultaat.

 

Na de extensions: je wimpers weer snel sterk

Heb jij wimperextensions laten plaatsen in Rotterdam? Helaas vallen die na verloop van tijd vanzelf uit. Er vallen dan gaten tussen je lange wimpers en je oogopslag oogt direct een stuk minder vol. Zijn de lenteverschillen tussen je wimpers echt te groot geworden? Laat de nepwimpers dan verwijderen bij je eigen Rotterdamse salon. Grote kans dat je wimpers na het weghalen van je extensions korter en slapper zijn dan voorheen. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weer volle, lange wimpers. RevitaLash wimperserum draagt bij aan gezonder en voller uitziende wimpers.

 

Jaloersmakende wimpers van jezelf

Kies je voor wimperextensions, dan kies je vaak voor een echte korte termijnoplossing. Je wimpers zijn immers maar een korte periode indrukwekkend. Na het verwijderen zijn je eigen wimpers minder gezond dan voorheen. Wel volle en lang uitziende wimpers, maar niet het gedoe met wimperextensions zetten in Rotterdam? Probeer dan eens het gepatenteerde RevitaLash wimperserum. Dit serum zit barstensvol verzorgende ingrediënten die de uitstraling van je wimpers versterken. Zo heb je niet slechts een paar weken een zwoele oogopslag, maar jarenlang!

 

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al volle, lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende 3.5ml RevitaLash Wimperserum (o...
€109,00
2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden