Close

Wimperextensions Amsterdam

Je droomde al tijden van een jaloersmakende oogopslag en eindelijk heb je de stap gewaagd: je hebt wimperextensions laten plaatsen in je geliefde stad Amsterdam. Wimperextensions zijn kleine nephaartjes die met een speciale lijm op je eigen wimpers geplaatst worden. In Amsterdam vind je tal van salons die hierin gespecialiseerd zijn. Maar hoe houd je je wimpers gezond en sterk met wimperextensions? Wij leggen het je uit.

 

Kwalitatieve wimperextensions Amsterdam

Laat jij jezelf een paar nieuwe wimpers aanmeten bij een van de vele wimpersalons die Amsterdam rijk is? Dan zijn er een aantal zaken waar je van tevoren goed op moet letten. Er zijn namelijk grote verschillen in kwaliteit. Sommige salons in Amsterdam gebruiken synthetische plukjes nephaar. Deze zijn weliswaar niet duur, maar ogen ook goedkoop. Een goede tussenweg zijn losse synthetische wimpers. Omdat deze niet in plukjes geplaatst worden, oogt het eindresultaat een stuk natuurlijker, ook wanneer er al haartjes uitvallen. De beste optie zijn haast niet van echt te onderscheiden wimperextensions. Over het algemeen geldt: hoe beter de kwaliteit nephaar, hoe minder je eigen wimpers beschadigen. Doe daarom –voordat je in de stoel kruipt– goed onderzoek naar de methode van jouw favoriete Amsterdamse beautysalon.

 

Gebruik bij wimperextensions

Omdat het hebben van wimperextensions best een belasting voor je wimpers is, wil je deze natuurlijk wel goed beschermen. Ons wereldwijd bekende RevitaLash wimperserum draagt daar zeker aan bij. Gezonde en stevig uitziende wimpers liggen mede dankzij het serum binnen handbereik. Breng het serum elke dag aan boven de wimperrand om zo je wimpers én je wimperextensions te beschermen. Je kunt het serum prima combineren met wimperextensions, omdat het op waterbasis is en dus geen olie bevat. De lijm van de wimpers blijft perfect zitten.

 

Na je wimperextensions: weer gezonde wimpers

Heb jij wimperextensions laten zetten in Amsterdam? Na verloop van tijd vallen de haartjes vanzelf uit. Dit kan zorgen voor lelijke, ongelijke wimpers. Na het verwijderen van je wimperextensions kunnen je wimpers breekbaar en kort zijn. Natuurlijk wil je dat je wimpers er zo snel mogelijk weer vol en gezond uitzien. Gebruik in dat geval RevitaLash voor de beste verzorging.

 

 

 

Jaloersmakende wimpers van jezelf

Wimperextensions zijn een echte korte termijnoplossing. Verwijder je je nepwimpers? Dan kunnen je wimpers in slechtere conditie zijn dan daarvoor. Dat is zonde! Kies daarom liever voor een langetermijnoplossing. Het wereldwijd geroemde RevitaLash wimperserum zit barstensvol verzorgende ingrediënten die de uitstraling van je wimpers versterken. Zo heb je niet slechts een paar weken een zwoele oogopslag, maar jarenlang!

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al volle, lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende 3.5ml RevitaLash Wimperserum (o...
€109,00
2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden