Close
RevitaLash Thickening Shampoo
  • RevitaLash Thickening Shampoo

RevitaLash Thickening Shampoo

Model: 1302

Een goede shampoo is een essentieel onderdeel van de haarverzorging als je je haar echt wilt laten stralen. De shampoo van RevitaLash is niet alleen een fijne reiniging voor haar en hoofdhuid, maar verzorgt ook en helpt om de gezondheid van de haren te verbeteren. Hierdoor kan broosheid en breekbaarheid van de haren verminderd worden. De shampoo draagt er aan bij dat haar er voller en dikker uit gaat zien. Gebruik in combinatie met de Thickening Conditioner voor optimaal resultaat.

Deze shampoo kan gewoon gebruikt worden op geverfde haren.

 

€36,00

PRODUCT INFORMATIE

De shampoo van RevitaLash biedt een goede reiniging en verzorging en kan prima als een op zichzelf staand product gebruikt worden. Echter, voor een optimaal resultaat raden we aan de shampoo te gebruiken in combinatie met de conditioner van RevitaLash. Deze conditioner helpt het haar ook te versterken, waardoor het haar er gezonder en voller uit gaat zien. Last van uitgedunde plekken of erg fijn en broos haar? Dan is een doelgerichte aanpak misschien meer geschikt. De Volume Enhancing Foam pakt fijn, dun en futloos haar aan en kan dankzij het BioPeptin complex het haar beschermen tegen broosheid en meer volume creëren. 

Over de ingrediënten

Voor een uitgebreide beschrijving van de ingrediënten verwijzen we je graag door naar onze webshop EstheticHealth.nl.

De resultaten kunnen per persoon verschillen. Het product is niet getest op dieren en zowel dermatologisch als klinisch getest. Hypoallergeen en niet-irriterend bevonden. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing verwijzen we je graag door naar onze webshop EstheticHealth.nl. 

INGREDIENTENLIJST

Voor een complete ingredientenlijst verwijzen we je graag door naar www.esthetichealth.nl.

Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden