Close
RevitaLash Thickening Conditioner
  • RevitaLash Thickening Conditioner

RevitaLash Thickening Conditioner

Model: 1303

Na een goede reiniging door een shampoo, is het de beurt aan de conditioner om het haar nog extra te verzorgen en verstevigen. De conditioner van RevitaLash beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf door de natuurlijke ingrediënten als ginseng, groene thee en jojoba zaden. De conditioner helpt zo bij het versterken van het haar, waardoor de flexibiliteit van de haren verbeterd wordt. De RevitaLash conditioner laat door deze eigenschappen het haar er niet alleen voller, maar ook dikker uitzien.

Deze conditioner kun je gebruiken als je je haar geverfd hebt.  

€38,00


PRODUCT INFORMATIE

De conditioner kan met zijn verzorgende en verstevigende ingrediënten prima als een op zichzelf staand product gebruikt worden, maar we raden aan de conditioner in combinatie met de shampoo van RevitaLash te gebruiken. De shampoo en conditioner versterken elkaars werking. Last van erg fijn haar of uitgedunde plekken? Dan is een combinatie met de Hair Volume Enhancing Foam een echte aanrader. Deze producten bevatten het gepatenteerde Biopeptin complex dat de de glans en flexibiliteit van de haren verbetert, waardoor ze er sterker en voller uit gaan zien.

Over de ingrediënten

Voor een uitgebreide omschrijving van de ingrediënten verwijzen we je graag door naar onze webshop EstheticHealth.nl.

Houd er rekening mee dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Het product is niet getest op dieren en niet-irriterend en hypoallergeen bevonden. Het product is zowel dermatologisch als klinisch getest. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing verwijzen we je graag door naar onze webshop EstheticHealth.nl. 

INGREDIENTENLIJST

Voor een uitgebreide ingredientenlijst verwijzen we je graag door naar onze webshop EstheticHealth.nl. 

Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden