esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam

Model: 1304

Altijd al gedroomd van een volle bos haar? RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam is de oplossing. Deze leave-in conditioner vol krachtige peptiden en verzorgende plantenextracten versterkt het haar en zorgt voor jaloersmakend volume. Zo kun jij weer stralen!

€149,00

PRODUCT INFORMATIE

Ons speciaal ontwikkelde haarschuim zorgt ervoor dat het haar gezond, voller en volumineuzer uitziet. RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam werkt als een leave-in conditioner. Eenmaal daags inmasseren op je haar is al voldoende. De inhoud van 46 milliliter gaat daarom maar liefst drie maanden mee. Verzorgende ingrediënten als het gepatenteerde BioPeptin Complex, Ginkgo Biloba en tarwe-eiwitten vormen samen de perfecte mix voor een oogverblindend resultaat: glanzend, gezonder uitziende haar vol volume!

 

Over de ingrediënten:

BioPeptin Complex: rijk aan biotine, groene thee extract, panthenol en peptiden. Beschermt tegen broosheid, versterkt en zorgt voor meer volume.

Ginkgo Biloba, Swertia Japonica & Panax Ginseng: plantaardige extracten met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B helpen het haar te beschermen, voeden en revitaliseren.

Saw Palmetto: hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Zorgt voor gezond en glanzend haar.   ​


Tarwe-eiwit: hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Zorgt voor sterk, glad haar.

GEBRUIKSAANWIJZING

Stap 1: Gebruik de RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam eenmaal per dag op schoon en handdoekdroog haar. Het is niet noodzakelijk om vooraf met shampoo te wassen.
 

Stap 2: Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op je vingertoppen. Eén tot twee pompjes is voldoende.
 

Stap 3: Masseer de RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam in bij de aanzet van het haar en laat het minimaal 12 uur intrekken. Uitspoelen is niet nodig.
 

Stap 4: Direct na het aanbrengen kun je je haren stylen, eventueel met stylingsproducten.

 

Let op: Houdt u er rekening mee dat resultaten per persoon kunnen verschillen.

INGREDIENTENLIJST

Bezoek de website van Esthetic Health voor een uitgebreid overzicht van alle producten.