esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

ReGenesis Travel Trio 75 ml

Model: 1199

De ReGenesis Travel Trio is een fijn pakket om mee te nemen op reis. Je kunt het pakket natuurlijk ook een keer aanschaffen om te zien wat de producten voor je haar kunnen betekenen. Deze verpakking met mini’s van de ReGenesis haarverzorgingsproducten bestaat uit een Thickening Shampoo, een Thickening Conditioner en een Detox Hair & Scalp Masque, verpakt in een doorzichtige etui. De ReGenesis shampoo en conditioner voor fijn en dun haar helpen de gezondheid van je haar te verbeteren en geven extra glans en volume aan het haar. De Detox Hair and Scalp Masque reinigt de huid van onzuiverheden en ontgift het haar met natuurlijke ingredienten als wilgenschors. Laat je haren weer stralen met deze fijne mini’s!

 

Alle drie de producten zijn 75 milliliter, dat is ongeveer een derde van de fullsize producten. 

€32,00

PRODUCT INFORMATIE

De ReGenesis Travel Trio bevat niet alleen de Thickening Shampoo en Conditioner, maar ook een Detox Hair and Scalp Masque. Hiermee kun je fijn en dun haar een volledige verzorging bieden van hoofdhuid tot haarpunt. De shampoo reinigt de hoofdhuid en hydrateert tegelijkertijd het haar, zodat het niet uitdroogt. De conditioner bevat ingrediënten om het haar extra te verstevigen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Detox Masque tenslotte ontgift het haar van onzuiverheden en versterkt de bescherming van het haar tegen vuil en uitdroging. Alle producten dragen op die manier bij op de gezondheid van het haar te verbeteren. Fijn en dun haar krijgt een boost vanaf de haarwortels en wordt minder broos en breekbaar. 

De producten in de Travel Trio zijn miniaturen van de fullsize producten van ReGenesis. De 75 milliliter is ruim voldoende om te zien wat de producten voor jouw haar kunnen betekenen. Daarnaast zijn deze formaten natuurlijk ook zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. 

 

De inhoud van de Travel Trio 

  • ReGenesis® Thickening Shampoo 75 ml – de natuurlijke ingredienten in deze shampoo optimaliseren de gezondheid van hoofdhuid en haar en hydrateren de haren intensief. 
  • ReGenesis® Thickening Conditioner 75 ml – dit product focust zich op het versterken van de haarwortels. Daarnaast geeft de conditioner een echte volumeboost aan het haar waardoor het er voller en langer uit gaat zien. 
  • ReGenesis® Detox Hair & Scalp Masque 75 ml – Dit fijne haarmasker ontgift de hoofdhuid van onzuiverheden en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt het haar gerevitaliseerd en gaat het haar volumineuzer uitzien. 
  • Clear Travel bag – deze doorzichtige etui is ideaal voor de handbagage in het vliegtuig en makkelijk schoon te houden. 

 

Over de ingrediënten 

  • Belarus Bioactive Silt – dit ingrediënt dringt tot diep in de haarwortels door en verwijdert onzuiverheden van de hoofdhuid. 
  • Flax protein – laat het haar er volumineuzer uitzien. • Loquat blad – helpt de haren te versterken en verzachten. 
  • Ginseng & Jojoba zaden, Groene thee – dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten en vitamine B worden de haren beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

 

De producten van de ReGenesis Travel Trio zijn allen niet op dieren getest. De producten zijn hypoallergeen, niet-irriterend en zowel dermatologisch als klinisch getest.

GEBRUIKSAANWIJZING

Je kunt de Shampoo en Conditioner gebruiken zo vaak je wilt, maar aan te raden is het product niet meer dan één keer per dag te gebruiken. Bij voorkeur om de twee of drie dagen. Gebruik de Detox Hair and Scalp Masque één keer in de week en masseer het echt in op de hoofdhuid. Laat het drie tot vier minuten inttrekken voor het beste resultaat. Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de verschillende producten verwijzen we graag naar de desbetreffende productpagina’s van de ReGenesis Detox Hair and Scalp Masqu, de Thickening shampoo en de Thickening conditioner. 

 

Tip: Gebruik De ReGenesis Travel Trio in combinatie met de Fast-Absorbing Foam of de Micro-Targeting Spray voor dikker en voller uitziend haar.

Tip: Alle producten van ReGenesis zijn geschikt voor gekleurd en geverfd haar.  

INGREDIENTENLIJST

Kijk voor de volledige ingredientenlijn bij de productomschrijvingen van de losse producten van de Shampoo, Conditioner en Detox Masker.