Close

Highlighter make-up

Om het gezicht een mooie en gezonde gloed te geven, wordt er vaak gebruik gemaakt van een highlighter. De highlighter, vaak in de vorm van een pen, bevat licht-reflecterende deeltjes die de delen van het gezicht benadrukken waar het aangebracht wordt. Highlighters zorgen voor een jonger en opgewekter uiterlijk.

Verschillende soorten highlighter make-up

Highlighters bestaan in verschillende vormen. Zo zijn er poeders, crèmes en vloeibare highlighters. Op een vette huid blijft poeder vaak beter zitten, terwijl de droge huid vraagt om een vloeibaar product. De Spotlight Highlighting Pencil van RevitaLash® is crème-gebaseerd en vermengt zich daarom perfect met zowel een droge, vette als normale huid.

Welke tint highlighter het beste is, ligt vaak aan het huidtype. Bij een lichte huid met roze ondertonen staat een rozige of zilveren highlighter het mooist. Bij een warmere, gele of olijfkleurige huid past een gelige of gouden highlighter beter. De highlighter van RevitaLash® heeft een perfecte balans tussen beide soorten en is daarom geschikt voor alle huidtypen.

Aanbrengen van de highlighter

De Spotlight Highlighting Pencil van RevitaLash® is zeer eenvoudig aan te brengen en heeft veel verschillende toepassingen. Zo kan de highlighter aangebracht worden op de jukbeenderen voor een jong uiterlijk. Ook het aanbrengen van de highlighter op het wenkbrauwbot zorgt voor een jeugdig voorkomen, omdat het de ogen groter doet lijken. Een beetje highlighter in de binnenste ooghoeken helpt om dit effect nog sterker te maken.

Highlighter make-up kopen

De Spotlight Highlighting Pencil van RevitaLash® is gemakkelijk via de website te bestellen. Highlighter make-up voegt net een beetje meer natuurlijke accenten in het gezicht toe, voor een jeugdige en mooie uitstraling.

Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden