Close

Het verhaal achter RevitaLash®


Hét serum voor een zichtbare verbetering van uw wimpers binnen 3 tot 12 weken.

RevitaLash® is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts als een speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden Gayle’s mooie wimpers beschadigd, waardoor haar wimpers breekbaar, dun en minder vol eruit zagen. Dr. Brinkenhoff had volle vertrouwen in zichzelf voor het ontwikkelen van een formule om de wimpers van Gayle er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Na intensief onderzoek hadden Dr. Brinkenhoff en een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers, een product gecreëerd dat daadwerkelijk een zichtbare verbetering gaf aan de wimpers van Gayle. Haar wimpers zien er sindsdien mooier uit dan dat ze ooit had durven dromen.

“Often we feel helpless when someone we love is suffering. I am very fortunate, in my own small way, to have been able to help Gayle through her recovery. Watching her be excited about her beautiful looking eyelashes has been a real joy.” - Michael Brinkenhoff, M.D.

 

                                                                                                                                     

Wij zijn toegewijd om iets terug te geven aan de gemeenschap die ons oorspronkelijk inspireerde tot de ontwikkeling van RevitaLash. Een gedeelte van de opbrengst komt ten behoeve van onderzoek naar borstkanker en educationele instanties.

Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden