Close

Haarverzorging

Goede haarverzorging is van groot belang, door uw haar goed te verzorgen voorkomt u dat het snel dunner, droger of slapper wordt. RevitaLash heeft een aantal goede tips voor uw haarverzorging. Zo is het belangrijk dat u uw haar niet te vaak met shampoo wast. Dit zorgt er namelijk niet alleen voor dat het vuil wordt verwijderd, maar ook de natuurlijke haaroliën. Ook te vaak kammen, borstelen en föhnen kan slijtage aan de haren veroorzaken, waardoor er gespleten haarpunten kunnen ontstaan. Het gebruik van een goede conditioner zorgt ervoor dat haren gladder, glanzender en makkelijker te behandelen worden. Dit zorgt ervoor dat er minder lang en minder vaak geborsteld hoeft te worden.

Problemen met dun haar

Veel mensen hebben problemen met hun hoofdhaar, in veel gevallen zijn het klachten over dunner wordend haar. Dun haar kan verschillende oorzaken hebben. Zo zijn er mensen die dunner haar krijgen als gevolg van bijvoorbeeld stress, ziekte of medicatie. Echter is het vaak een natuurlijk proces waarbij ouderdom en/of hormonen een grote rol spelen. Om uw haar weer een gezonde uitstraling te geven kunt u gebruik maken van de Hair Advanced Revitalash® leave-in conditioner. Deze conditioner bevat o.a. Ginkgo Biloba en Ginseng wortel en zorgt ervoor dat uw haar op een natuurlijke manier er steviger en voller uit ziet.

Droog haar verzorgen

Droog haar ziet er snel onverzorgd uit, terwijl dit het vaak helemaal niet het geval is. Droog haar ontstaat door een tekort aan talgkliervetten en aan vocht. De talgkliervetten in combinatie met transpiratie (vocht) zijn een natuurlijk olie voor de haren. Wanneer deze stoffen in mindere mate worden aangemaakt door het lichaam zal het haar sneller droog worden. Het is daarom ook belangrijk om droog haar speciaal te behandelen. Een behandeling van het droge haar met een leave-in conditioner wordt sterk aangeraden. Een goede leave-in conditioner kan worden gebruikt als een vervanger van de vetten om het haar soepel en glanzend te houden. Zorg dat de conditioner rustig wordt aangebracht en de tijd krijgt om langdurig in te trekken. Na verloop van tijd zal de conditioner uw haar minder droog worden en een gezondere uitstraling he.

Hair Advanced RevitaLash® leave-in conditioner

De Hair Advanced Revitalash® leave-in conditioner hoeft slechts één keer per dag te worden aangebracht. Het is verstandig om dit 's avonds te doen, omdat de conditioner 12 uur moet inwerken. Eerst brengt u 1 á 2 pompjes van het middel aan op de dunner wordende plekken in het hoofdhaar, vervolgens masseert u het middel in het haar met uw vingertoppen. De Hair Advanced Revitalash® leave-in conditioner zal u naar verloop van tijd op een natuurlijke manier uw haar verstevigen en er voller laten uitzien.

Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden