esthetichealth
revitalash
itradebeauty

ReGenesis haar producten van RevitaLash

Een prachtige, volle bos haar, droom jij daarvan? Zowel mannen als vrouwen ergeren zich regelmatig aan hun (te) dunne haar. Dun haar is lastig in model te brengen en daardoor kun je onzeker worden. Gezond leven en eten is belangrijk. Maar ook is het essentieel om de juiste verzorgingsproducten te kiezen. RevitaLash ontwikkelde ReGenesis Fast-Absorbing Foam. Deze leave-in conditioner bevat voedende ingrediënten zoals ons gepatenteerde biopeptin complex, plantenextracten en krachtige polypeptiden. Samen zorgen deze stoffen voor haar dat er gezonder, voller en dikker uitziet. Jaloersmakend!

Zo werkt het

ReGenesis Fast-Absorbing Foam is enorm makkelijk aan te brengen. Het werkt simpelweg als een conditioner! Masseer het schuim in op je - dunner wordende – haar en spoel deze niet uit. Direct na het aanbrengen kun je je haar stylen zoals je dat altijd doet. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat je het haarserum minimaal twaalf weken lang dagelijks gebruikt. Na deze periode houd je je volle haar bij door Regenesis Fast-Absorbing Foam drie à vier keer per week te gebruiken.

 


ReGenesis Fast-Absorbing Foam

ReGenesis Fast-Absorbing Foam

Altijd al gedroomd van een volle bos haar? Regenesis Fast-Absorbing Foam is de oplossing. Deze leave-in conditioner vol krachtige peptiden en verzorgende plantenextracten versterkt het haar en zorgt voor jaloersmakend volume. Zo kun jij weer stralen!

€142,00
RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam

RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam

 Altijd al gedroomd van een volle bos haar? RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam is de oplossing. Deze leave-in conditioner vol krachtige peptiden en verzorgende plantenextracten versterkt het haar en zorgt voor jaloersmakend volume. Zo kun jij weer stralen! 

€149,00
RevitaLash Thickening Shampoo

RevitaLash Thickening Shampoo

Een goede shampoo is een essentieel onderdeel van de haarverzorging als je je haar echt wilt laten stralen. De shampoo van RevitaLash is niet alleen een fijne reiniging voor haar en hoofdhuid, maar verzorgt ook en helpt om de gezondheid van de haren te verbeteren. Hierdoor kan broosheid en breekbaarheid van de haren verminderd worden. De shampoo draagt er aan bij dat haar er voller en dikker uit gaat zien. Gebruik in combinatie met de Thickening Conditioner voor optimaal resultaat. Deze shampoo kan gewoon gebruikt worden op geverfde haren.  

€36,00
RevitaLash Thickening Conditioner

RevitaLash Thickening Conditioner

Na een goede reiniging door een shampoo, is het de beurt aan de conditioner om het haar nog extra te verzorgen en verstevigen. De conditioner van RevitaLash beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf door de natuurlijke ingrediënten als ginseng, groene thee en jojoba zaden. De conditioner helpt zo bij het versterken van het haar, waardoor de flexibiliteit van de haren verbeterd wordt. De RevitaLash conditioner laat door deze eigenschappen het haar er niet alleen voller, maar ook dikker uitzien. Deze conditioner kun je gebruiken als je je haar geverfd hebt.  

€38,00