Close
Groothandel wimpers

Groothandel wimpers

Volle, lange wimpers… Daar droomt toch iedereen van? Als beautyspecialist krijgt u hierover ongetwijfeld regelmatig vragen en verzoeken. Gelukkig is er een natuurlijke oplossing voor mooie wimpers, deze maakt wimperextensions overbodig! RevitaLash is een cosmeticamerk én een groothandel voor wimperproducten. Inmiddels worden onze producten wereldwijd door vele vrouwen gebruikt en hebben we internationale prijzen gewonnen. Bij ons vindt u niet alleen het welbekende serum dat zorgt voor voller en langer uitziende wimpers, maar ook mascara’s en primers die het ‘wow-effect’ compleet maken. Ingrediënten barstensvol vitamine B, antioxidanten en het gepatenteerde Biopeptim Complex zorgen samen voor het optimale resultaat: heel veel vrouwen die zeker zijn over zichzelf en hun looks.
 

Wimperserum groothandel

Wimpers accentueren de ogen en zorgen voor een vrouwelijke, verleidelijke blik. Niet zo gek dus, dat we allemaal dromen van een mooi paar wimpers! RevitaLash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts die dit maar al te goed begreep. Zijn vrouw –die herstellende was van kanker–  vond het vreselijk dat haar wimpers niet meer zo vol en lang waren als voor haar ziekte. Het wimperserum dat de oogarts maakte was een cadeau aan haar. Na een aantal weken merkte zijn vrouw dat haar wimpers gezonder en voller oogden.

Inmiddels profiteren vrouwen van over de hele wereld van RevitaLash. Ook uw klanten kunnen RevitaLash ontdekken. Wij zijn de enige RevitaLash groothandel voor wimpers van de Benelux. Alleen bij ons koopt u alle originele RevitaLash producten.

 

Mascara & primer

Heeft u klanten die voor het optimale volle wimpereffect gaan? Dan bestelt u in onze groothandel voor wimpers ook de bijbehorende RevitaLash mascara en primer. Onze mascara is speciaal gemaakt op waterbasis. Deze is niet waterproof, maar wel waterresistent. Hierdoor wordt het verwijderen van de mascara eenvoudiger en beschadigen de wimperharen vrijwel niet. De wimpers ogen bij gebruik voller, langer en glanzender.
De wimpers nog een extra boost geven? Gebruik dan vóór het aanbrengen van de mascara onze RevitaLash primer. De primer zorgt onmiddellijk voor meer volume en lengte. Ook klonteren en vlekken zijn dankzij deze primer verleden tijd. En de mascara? Die blijft vervolgens nóg langer zitten. Ideaal!

 

Andere beautyproducten

RevitaLash ontwikkelde naast RevitaLash nog meer producten. Denk hierbij aan een speciaal wenkbrauwserum voor voller uitziende wenkbrauwen of een speciale leave-in conditioner die voor jaloersmakende haardos. Natuurlijk gemaakt op basis van dezelfde verzorgende, gepatenteerde ingrediënten. Ook deze producten koopt u bij RevitaLash, dé groothandel voor wimperproducten.
 

Partner worden van onze groothandel voor mooie wimpers?

Op zoek naar een wimpergroothandel? Bij RevitaLash vindt u de wereldwijd bekende  wimperproducten die het werken met wimperextensions overbodig maken, maar zeker ook perfect geschikt zijn als verzorgingsproduct bij wimperextensions. Van een serum dat zorgt voor wimpers die er langer en voller uitzien, tot mascara en primers die zorgen voor een optimaal, oogverblindend effect. De producten van RevitaLash zijn ontwikkeld met de allerbeste ingrediënten en de grootste zorgvuldigheid. RevitaLash wimperproducten verkopen in uw eigen beautysalon, parfumerie , haarsalon of winkel? Dat kan. Schrijf uw bedrijf dan eerst in op onze website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Graag bekijken hoe we RevitaLash tot een succes kunnen maken binnen uw onderneming! 

 

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden