Close
RevitaLash Groothandel

RevitaLash Groothandel

RevitaLash is een wereldwijd bekend beautymerk, geliefd door vele vrouwen en vooraanstaande professionals. Wij ontwikkelen producten die zorgen voor haar dat er gezonder én voller uitziet. Dat doen we niet alleen met ons wimperserum, maar ook met  een speciaal ontwikkeld wenkbrauw- en haarserum. Ingrediënten barstensvol vitamine B, antioxidanten en het gepatenteerde Biopeptin Complex zorgen samen voor het optimale resultaat: heel veel vrouwen die zeker zijn over zichzelf en hun looks.

Revitalash groothandel voor wimpers

Volle, lange wimpers wil toch iedereen? Ze accentueren de ogen en zorgen voor een intense blik. Inmiddels profiteren vrouwen in meer dan veertig landen van RevitaLash. Het serum, dat vol verzorgende ingrediënten zit, brengt men simpelweg iedere dag vlak boven de wimperrand aan. Hierdoor is het serum erg zuinig. Gebruik het product 12 weken voor échte eyecatchers. De wimpers breken minder snel, worden steviger en zien er voller uit. Het wimperserum vindt u in onze RevitaLash groothandel, net als de bijbehorende mascara en primer.

Wenkbrauwen

Ook voor voller uitziende wenkbrauwen bent bij de Revitalash groothandel aan het juiste adres. Naast het wimperserum ontwikkelde RevitaLash ook RevitaBrow. Ideaal wanneer uw klanten dunne wenkbrauwen hebben of deze door overmatig epileren te smal zijn geworden.  Het innovatieve serum bevat verschillende hypoallergene, verzorgende ingrediënten die samen een optimaal resultaat bewerkstelligen. In korte tijd worden wenkbrauwen voller en gezonder. Past RevitaBrow perfect bij het huidige assortiment in uw kapsalon, beautycentrum of parfumerie? Graag vertellen we u alles over de mogelijkheden om verkooppunt te worden. Neem daarvoor contact met ons op.

Haar

Een volle, gezonde bos haar is de droom van velen. Niet alleen vrouwen, ook mannen willen graag een mooie haardos. Ook hiervoor ontwikkelde RevitaLash een speciaal product, genaamd Hair Advanced. Dit product is samengesteld met dezelfde verzorgende ingrediënten als het haar- en wenkbrauwserum, zoals Biopeptin Complex. Het aanbrengen is simpel. Verdeel Hair Advanced als een conditioner op het (dunner wordende) haar. Uitspoelen hoeft niet. U zult met dit product veel dankbaarheid bij uw klanten krijgen. 

Partner van de Revitalash groothandel worden?

De RevitaLash producten verkopen in uw eigen winkel of salon? Dat kan. U bevindt zich nu op de website van  de enige Nederlandse RevitaLash groothandel. Wilt u graag verkooppunt worden? Meld u dan hier aan. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we RevitaLash tot een succes voor uw onderneming! 

 

3.0ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum

3.0ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum

Wil jij graag mooie, volle en meer gedefinieerde wenkbrauwen door een innovatief wenkbrauwserum? Met...
€84,00
2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden