Close

Fraaie wimpers

Fraaie wimpers, het kenmerk van een intense en vooral vrouwelijke oogopslag. Dat willen we toch allemaal? Helaas wordt niet iedereen geboren met een indrukwekkend stel wimpers. Wij zetten een aantal tips op een rij die ervoor zorgen dat die fraaie oogopslag toch binnen handbereik komt.
 

Voorzichtig met je wimpers

De truc voor fraaie wimpers? Gezonde wimpers! Wimpers zijn erg kwetsbaar en breken daarom vaak voortijdig af. Wimpers hebben een levensduur van 4 tot 6 weken. Helaas halen de meeste wimpers dit niet, omdat er onvoorzichtig mee omgegaan wordt. Je houdt dan minder wimpers over en dus een minder indrukwekkende oogopslag. Zorg er altijd voor dat je je make-up goed verwijdert voor het slapen gaan. Restjes mascara zijn namelijk een grote boosdoener. De wimpers breken door het onbewust wrijven en draaien in je slaap makkelijk af. Tip: gebruik speciale oogmake-upremover.

 

Wimperserum

Gelukkig zijn er nog meer manieren om je wimpers gezond te houden. Hét beautygeheim van tienduizenden vrouwen wereldwijd is het RevitaLash wimperserum. Deze zorgt voor sterke en vol uitziende wimpers in slechts een paar weken. Een dun lijntje boven de wimperrand is genoeg. Het serum zit boordevol verzorgende ingrediënten en hydrateert de wimpers diep.

 

Make-up trucs

Heb je de bovenstaande tips opgevolgd, maar vind je het resultaat nog niet fraai genoeg? Dan kun je de natuur altijd nog een handje helpen. Make-up kan bijvoorbeeld voor indrukwekkende resultaten zorgen. Gebruik hiervoor altijd een kwalitatief goede mascara. In onze webshop vind je bijvoorbeeld de RevitaLash Volumizing Mascara. Belangrijk is om je mascara altijd te controleren op houdbaarheid. De meeste mascara’s zijn namelijk na openen maar een halfjaar houdbaar. Daarna gaat de kwaliteit snel achteruit. Dit kan ontstekingen aan je ogen óf haarzaakjes opleveren. Dat wil je niet! Gebruik daarnaast liever geen waterproof mascara. Waterproof mascara is namelijk erg lastig te verwijderen, waardoor je vaak onbedoeld wimpers uittrekt of afbreekt. Toch een klein buitje overleven zonder uitgelopen mascara? Gebruik dan een waterresistente variant, zoals die van RevitaLash. Ook de wimperkruller kan een uitkomst bieden. Ga hiermee echter altijd voorzichtig om, je kan hiermee namelijk ook veel schade aanrichten! Gebruik de wimperkrultang altijd voordat je je mascara aanbrengt. Controleer ook of de rubbertjes nog vastzitten in de kruller. Een extra imposante krul in je wimpers? Blaas de kruller dan warm met een föhn. De hele dag vrouwelijke, fraaie wimpers!

 

Wimperextensions

Ga jij voor een echt dramatische wimperlook? Kijk dan eens naar wimperextensions. Dit zijn nephaartjes die geplaatst worden op je eigen wimpers en je zo een extra volle oogopslag en hele lange wimpers geven. Fraaie nepwimpers, lijkt je dat wel wat? Check dan eerst even de ervaringen van anderen met salons bij jou in de buurt. Er is namelijk een groot verschil tussen goede en slechte nepwimpers. Sommige slecht aangebrachte nepwimpers kunnen je wimpers zelfs ernstig beschadigen. Ga jij liever voor een iets minder heftige oplossing? Het verven van je wimpers is dan misschien iets voor jou. Dit zorgt voor donkerdere en langer uitziende wimpers. Daarnaast is het aanbrengen van mascara daarna niet meer nodig. Je kunt je wimpers zelf verven, maar wil je zeker weten dat het goed gebeurt? Ga dan naar een gespecialiseerde salon.

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden