esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

Promo Revitalash

Vind hier alle promo setjes van RevitaLash®. 


3.5ml RevitaLash Natural Eyecon

3.5ml RevitaLash Natural Eyecon

Nieuw! Een speciale promo van RevitaLash voor de zomervakantie. De promo bestaat uit het bekende RevitaLash Advanced Wimperserum 3.5ml (ook wel eyelash conditioner genoemd) en een RevitaBrow Advanced Wenkbrauserum van 1.5ml. De producten zitten verpakt in een mooi wit doosje, leuk om te geven èn te krijgen. Haal de promo nu snel in huis, want op=op.

€109,00
RevitaLash® Total Brow Mini Kit

RevitaLash® Total Brow Mini Kit

Mini producten zijn ideaal zijn voor een vakantie, als cadeautje of voor een test & try. RevitaLash heeft nu een mini kit speciaal voor de wenkbrauwen uitgebracht: de Love your Brows Brow-Perfecting Mini Kit met het RevitaBrow Wenkbrauwserum (oftewel Eyebrow Conditioner), de Hi-Def Tinted Wenkbrauwgel en de Cosmetics wenkbrauwborstel. Deze verpakking met miniaturen van de sterproducten van RevitaLash is een mooi cadeau voor de fans en voor de nieuwsgierigen die gezonde, sterke wenkbrauwen wensen. Deze producten helpen je wenkbrauwen onmiddellijk te conditioneren en te modelleren.

€57,00
Summer Promo 2.0ml RevitaLash + RevitaLash Volumizing Primer FREE

Summer Promo 2.0ml RevitaLash + RevitaLash Volumizing Primer FREE

Ontvang GRATIS een Volumizing Primer bij aanschaf van een 2.0ml RevitaLash wimperserum. Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner) verzorgt uw droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten. Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en kunnen de flexibiliteit, hydratatie en glans verbeteren. Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder en voller!

€79,00