esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

4.0ml RevitaLash Advanced wimperserum

Model: 1207

Nieuw! Speciale supersize-promo voor de feestdagen! Het bekende RevitaLash Advanced Wimperserum zit nu in een verpakking van maar liefst 4.0ml! Het leuke is dat je deze extra grote verpakking voor hetzelfde bedrag als de 3.5ml kunt bestellen. Leuk cadeau om te geven, natuurlijk nog leuker om te vragen. 

Dit mooie pakket heeft een waarde van maar liefst 140 euro! Haal de promo nu snel in huis, want op=op.

€109,00

PRODUCT INFORMATIE

Hét verzorgingsproduct voor mooiere, gezonder uitziende wimpers binnen twaalf weken! De verzorgende ingrediënten zoals het gepatenteerde Biopeptin Complex, aminozuren en ginseng gaan broosheid tegen en zorgen voor een geweldige oogopslag. Elke dag een fijn lijntje bij de aanzet van de wimpers is genoeg voor een optimaal resultaat. Deze 4.0ml - verpakking gaat ongeveer zes tot acht maanden mee.

Tip: Omdat ons wimperserum op waterbasis is, is het dragen van wimperextensions geen enkel probleem.

 

Over de ingrediënten:

Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardige extracten met een hoog gehalte aan vitamine B en anitoxidanten. Dit beschermt en revitaliseert de wimpers. 

BioPeptin Complex: Onze zelf ontwikkelde, gepatenteerde mix van biotine, groene thee-extract, pathenol en peptiden. Deze gepatenteerde technologie helpt om je wimpers te versterken en verzachten. Broosheid en breekbaarheid wordt zo tegengegaan.

Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Houdt de wimpers in conditie en zorgt voor extra glans.

Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Helpt te versterken en maakt de wimpers gladder.

Voor een uitgebreide beschrijving van de ingredienten verwijzen we u graag door naar onze webshop EstheticHealth.nl

GEBRUIKSAANWIJZING

Stap 1: Breng het wimperserum eenmaal per dag aan op een gereinigd gezicht. Kies je ervoor 's ochtends het wimperserum aan te brengen, wacht dan even tot het serum goed ingetrokken is voor je je make-up aanbrengt. Verwijder indien nodig contactlenzen. Trek een dun lijntje bij de aanzet van je bovenste wimpers, bij de bovenste wimperrand vlak boven de wimperharen. Let op dat het serum niet in je ogen komt, is dit wel het geval dan even uitspoelen met water. 

Stap 2: Houd er rekening mee dat je het wimperserum minstens 12 weken consequent elke dag aanbrengt.

Stap 3: Je mooie wimpers na twaalf weken behouden? Gebruik het wimperserum dan nog drie á vier keer per week.


Let op: RevitaLash is veilig getest op gezonde proefpersonen, maar is niet getest op zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of personen die chemotherapie ondergaan. Uit voorzorg adviseren wij om RevitaLash niet te gebruiken indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Houd er rekening mee dat de resultaten per persoon kunnen verschillen.

Alle ingrediënten in RevitaLash zijn functionele cosmetische ingrediënten. Revitalash is een cosmetisch product en is geen behandeling voor medische problemen. Voor medische vragen adviseren wij je om je arts te raadplegen.

INGREDIENTENLIJST