Close
1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum

1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum

Model: 1178
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Het 1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum zorgt dat je wimpers er langer en voller uit gaan zien door ze intensief te verzorgen. Broosheid en breekbaarheid van de wimperhaartjes wordt bij regelmatig gebruik van het serum verminderd, en de glans en flexibiliteit van de haartjes kunnen eveneens verbeteren. Door het serum twaalf weken lang iedere dag eenmaal te gebruiken gaan je wimpers er voller en langer uitzien. Ervaar het zelf!

 

Het 1.0ml wimperserum gaat tot 1.5 maand mee, wat ruim voldoende is om de eerste resultaten van het wimperserum te kunnen zien. 

€49,00

PRODUCT INFORMATIE

Het 1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum (ook wel RevitaLash EyeLash Conditioner genoemd, staat op onze tubes) is een uniek product dat de broosheid en breekbaarheid van de wimpers helpt te verbeteren. Het gepatenteerde BioPeptin Complex draagt bij aan het verfraaien van de wimpers, zodat deze gezonder en voller ogen. RevitaLash is het enige wimperserummerk ter wereld die dit bijzondere ingredient in een wimperserum heeft verwerkt. Door eenmaal per dag, twaalf weken lang een dun lijntje bij de aanzet van de bovenste wimperrand aan te brengen, kun je al verschil zien.

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur.

 

Over de ingredienten

  • Biopeptin Complex – Dit wetenschappelijk ontwikkelde complex is een mix van biotine, groene thee – extract, peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te verstevigen en te beschermen tegen broosheid en breekbaarheid.
  • Ginseng en swertia japonica – Dit zijn twee plantenextracten die helpen om de wimpers te revitaliseren en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Saw palmetto – Het ingredient saw palmetto assisteert bij het conditioneren en hydrateren van de wimpers.
  • Tarwe-eiwitten – De tarwe-eiwitten in het wimperserum laten de wimpers er gladder en sterker uit zien. .

Het 1.0ml RevitaLash wimperserum is niet op dieren getest. Het serum is dermatologisch en klinisch getest. Het product is door oogartsen beoordeeld en niet-irriterend en hypoallergeen bevonden. 

Houd er rekening mee dat resultaten per individu kunnen verschillen. Het wimperserum is een cosmetisch product en kan niet gezien worden als een behandeling voor medische problemen. Raadpleeg in dat geval altijd een arts voor een medisch advies. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Breng het 1.0ml RevitaLash wimperserum eenmaal per dag aan bij de bovenste wimperrand bij de aanzet. Aan te raden is om het wimperserum twaalf weken lang consistent één keer per dag te gebruiken voor een optimaal resultaat. Voor grotere verpakkingen van het wimperserum verwijzen we graag door naar de 2.0ml verpakking en de 3.5ml verpakking, geschikt voor respectievelijk 3 maanden en 6 maanden.

 

Stap 1 – Zorg dat je eerst goed reinigt met een cleanser en/of peeling. Verwijder de oogmake-up goed voor je met het wimperserum aan de slag gaat.

Stap 2 – Breng het serum bij voorkeur ’s avonds aan op een gereinigd gezicht. Liever ’s ochtends? Dit is ook mogelijk, maar wacht dan even een paar minuutjes tot het wimperserum goed is ingetrokken. Breng een dunne lijn aan op de wimpers bij de wimperaanzet van de bovenste wimperrand.

Stap 3 – Herhaal dit dagelijks en twaalf weken lang voor een optimaal resultaat.  Hierna volstaat het om het serum om de dag of één keer per drie dagen te gebruiken, dit verschilt per individu.

 

Stap 4 – Maak de look compleet door de Volumizing Primer en Volumizing Mascara te gebruiken, die beiden waterresistant zijn. Deze producten laten je wimpers nog meer opvallen.

 

Tip: het RevitaLash wimperserum kan eventueel gebruikt worden in combinatie met wimperextensions en/of wimperverf. Het wimperserum is namelijk op waterbasis.

Het 1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum is veilig getest op gezonde volwassenen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het wimperserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort.

INGREDIENTENLIJST

Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden