Close
Wimperextensions

Wimperextensions

Veel vrouwen die dromen van lange wimpers besluiten om wimperextensions te nemen. Wimperextensions zijn kleine haartjes die met een speciale wimperlijm op de eigen wimpers worden geplakt. Hierdoor krijg je volle, lange wimpers. Maar deze extensions zijn natuurlijk geen lange termijnoplossing. Na relatief korte tijd vallen de wimpers uit. Daarom moeten wimperextensions elke drie weken bijgevuld worden. Maar hoe weet je nou zeker dat je de juiste kiest? En hoe krijg je langer en voller uitziende wimpers van jezelf? Wij leggen het je uit.

Wimperextensions tips

Wimperextensions zijn er in vele soorten. Vrijwel iedereen kent wel de rijtjes nepwimpers die je voor een paar euro bij de drogist vindt. Over dit soort extensions hebben we het niet. Meestal laat je goede wimperextensions zetten bij een beautysalon. Maar let op, er zijn grote verschillen in kwaliteit. Zo zijn er extensions van plukjes synthetisch haar. Deze zijn vaak goedkoop, maar zien er helaas ook zo uit. Een andere optie is een synthetische wimperverlenging. Hierbij worden losse haartjes gebruikt, wat zorgt voor een meer natuurlijke look. Ga je echt voor kwaliteit? Probeer dan Mink extensions. Deze –haast niet van echt te onderscheiden– haren worden stuk voor stuk aangebracht op je wimpers. Vrijwel niemand zal zien dat het niet je eigen wimpers zijn! Natuurlijk geldt: hoe beter de kwaliteit van de extensions, hoe minder je wimpers beschadigen.

Wimpers vallen uit, wimperserum helpt

Wimperextensions zorgen natuurlijk voor direct effect, maar er zitten niet alleen maar voordelen aan. Houd er rekening mee dat wimperextensions je wimpers ook kunnen beschadigen. Het RevitaLash Advanced wimperserum versterkt de wimpers, waardoor deze minder snel uitvallen. Zo geniet je langer van je zwoele oogopslag. Helaas verzwaren wimperextensions je wimpers ook, waardoor deze gemakkelijk afbreken. Gelukkig helpt ons wimperserum je wimpers te herstellen dankzij de verzorgende bestanddelen. Omdat RevitaLash ook je eigen wimpers verlengt, vallen eventuele uitgevallen extensions minder op. Gaten in de wimperrij zijn dus verleden tijd!

 

Wimperserum samen met wimperextensions

De lijm waarmee wimperextensions bevestigd worden, lost op wanneer deze in aanraking komt met make-up of make-upremover op oliebasis. RevitaLash Advanced wimperserum is gemaakt op waterbasis, waardoor het de lijm van de wimperextensions niet aantast. Om die reden is RevitaLash een van de weinige wimperserums die prima in combinatie met wimperextensions kan worden gebruikt. Ideaal, want zo heb je na verloop van tijd ook van jezelf wimpers die er vol en lang uitzien!

Jaloersmakende wimpers van jezelf

Heb jij geen wimperextensions, maar wil je wel graag prachtige wimpers? Ons wimperserum is dan de perfecte oplossing. Dit serum zit barstensvol verzorgende ingrediënten die ervoor zorgen dat je wimpers sterker worden en dus minder snel uitvallen of afbreken. Je wimpers krijgen hierdoor langer de kans om door te groeien. Twaalf weken lang elke dag een klein lijntje van het serum op je wimperrand is genoeg om wimperextensions overbodig te maken.  Die lange en vol uitziende wimpers? Die heb je gewoon van jezelf!

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers? Het 2.0ml Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel Revi...
€79,00
Image of two models posing, looking directly at the camera. Photo of models displaying eyelashes and eyebrows

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy policy en voorwaarden